MEGA-SCANDAL LA SURVIVOR ROMÂNIA! SOȚIA LUI DUBAN O FACE PRAF PE ELENA IONESCU: „CÂTE MELODII AI SCOS?! EȘTI O..” CE UMILINȚĂ!Grațiela pare pusă pe scandal, la Survivor România! Dacă pe Ghiță îl ține în puf și nu ratează nicio ocazie să aibă gesturi tandre față de el, soția lui Andrei Duban i-a declarat un adevărat război Elenei Ionescu.
Grațiela a făcut-o praf pe Elena Ionescu! Soția lui Andrei Duban i-a adresat cele mai grele vorbe artistei, după ce au avut mai multe conflicte, de-a lungul timpului. Mai mult, Grațiela a fost extrem de supărată din cauza faptului că Elena a făcut-o actriță și a simțit nevoia să o atace și i-a reproșat că în ultimii 2 ani, aceasta nu a lansat nicio melodie. Cearta a atins cote maxime și situația s-a transformat într-un adevărat scandal.
Toate scenele au avut loc sub privirile celorlalți colegi din echipa Faimoșii, iar ceea ce a spus Grațiela a fost aprobat de toată lumea, în special de Ghiță, care se vede clar că are o anumită afinitate pentru soția lui Andrei Duban.
„Te-am rugat să te prefaci că nu mă mai cunoști” i-a spus, în primă fază, Grațiela, Elenei Ionescu.

„Totul a început de la consiliu, când între mine și Grațiela s-a iscat o ceartă de orgolii. Nu pot să o apreciez pentru piesa de teatru nereușită pe care o joacă față de mine și față de colegii noștri” a replicat și Elena Ionescu.
loading…
loading…
Grațiela și-a ieșit din minți și a făcut-o praf pe artistă. „Te rog frumos să nu te mai bagi în seamă gratuit, cu mine. Dacă tu ai avut un conflict și cu Ruby, și cu Bogdan și cu mine…ia mai jignește-mă. Aseară ai zis că sunt o actriță proastă. În ultimul an, la câte piese de teatru ai fost?
În ultimii 2 ani, câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu? Deci, te rog frumos…Eu îmi văd de treaba mea, ca să nu iasă ceva urât.
A văzut că eu gătesc…ți-am zis că nu am nevoie de ajutor.
Nu te speli pe mâini, eu mă spăl de fiecare dată când merg la baie. În afară de Cezar, tu te-ai certat cu toată lumea”
a spus Grațiela. Sursa – cancan.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *