Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

POLIŢIŞTII SCOT LA IVEALĂ IMAGINI INCREDIBILE CU GEAMANTANE CU BANI GĂSITE ÎN CASELE MEDICILOR ŞI ASISTENTELOR ARESTATE PENTRU CORUPŢIE.Imaginile revoltătoare arată plicuri cu bani care au ajuns la cadrele medicale. Ar fi fost ultimele şpăgi, pentru că banii nu erau ţinuţi în plicuri, ci aranjaţi în teancuri, pe diferite bancnote. Banii primiţi drept mită au umplut un geamantan şi o mini-valiză. Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că la mama unei doctoriţe în Cociuba Mare, Bihor, a fost găsit geamantanul cu bani.
S-au găsit 1.402.081 de lei, 190.880 de euro, 125.386 de dolari, 10.640 de franci elveţieni şi 89.000 de forinţi. Asta înseamnă, în total, peste un milion de euro cash, au arătat poliţiştii.

Averea medicilor e mult mai mare de atât. Cele zece persoane deţin, fie pe numele lor, fie prin interpuşi, 43 de case şi apartamente, 25 de terenuri, 16 autoturisme şi acţiuni la diferite companii listate pe bursă, în valoare totală de peste 4.000.000 de euro, spun poliţiştii.
În ultimii doi ani, cadrele medicale ar fi investit şi în firme pe care le controlau din umbră. Ar fi creditat societăţile cu peste 3.000.000 de lei. De asemenea, procurorii au pus sechestru şi pe banii din conturile bancare, adică 1.143.733 de lei, 38.940 de euro şi 40.100 de dolari
CINE SUNT MEDICII ŞI ASISTENTELE. CUM AR FI OBŢINUT FABULOASA AVERE
Cinci medici şi cinci asistente de la Serviciului de Expertiză Medicală al Casei de Pensii Bihor sunt bănuiţi că ar fi luat şpăgi de la cei care doreau să se pensioneze pe caz de boală. Joi după-amiază aceştia au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.
loading…
loading…
Sumele au ieşit la iveală în urma unor percheziţii făcute miercuri la locuinţele lor sau ale unor apropiaţi ai acestora, dar şi la sediul instituţiei.

În urma monitorizării efectuate în ultimele cinci săptămâni, de ofiţeri SRI şi DGA, anchetatorii au descoperit că, în ultimele 700 de cazuri, angajaţii respectivi au luat mită între 100 de lei şi 200 de euro, pentru întocmirea dosarelor medicale.
Percheziţii au avut loc şi la Primăria Avram Iancu, unde este cercetat viceprimarul Dan Chirla, bănuit că intermedia şpăgi pentru facilitarea dosarelor de pensii pe motive medicale.


Toate cele 37.833 de cazuri de pensionari pe motive de boală, existente la 31 mai, vor fi ridicate şi revizuite de o nouă comisie.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *