Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Autoritățile din România încep lupta împotriva poluării. Primul oraș care va avea autobuze electrice, din această varăPentru prima dată, pasagerii vor avea ocazia, începând cu luna august, să călătorească în municipiul Sibiu cu autobuze electrice, cu o capacitate de 24 de locuri fiecare, care vor circula pe un traseu ecologic, în centrul oraşului, cu scopul de a descuraja folosirea maşinilor proprii.
“Eu sper ca până în august anul acesta să avem autobuzele”, a declarat, joi, primarul Astrid Fodor. Potrivit sursei citate, biletele de călătorie cu aceste autobuze electrice nu ar trebui să fie mai scumpe decât biletele care se vând în prezent, pentru transportul public din municipiul Sibiu.Primarul Sibiului, Astrid Fodor, spune că pe viitor se vor cumpăra mai multe autobuze electrice, care vor înlocui vechile autobuze care circulă în prezent prin oraş. Fodor afirmă că scopul este ca sibienii şi turiştii care folosesc mijloacele de transport în comun din oraş să aştepte cât mai puţin timp în staţii.
loading…
loading…
Primăria va cumpăra cinci vehicule electrice de transport public. Fiecare autobuz electric are o capacitate de 24 de locuri şi va fi dotat, printre altele, cu camere de supraveghere video şi Internet. Primăria va amenaja şase noi staţii de autobuz în zona centrală a Sibiului şi şase staţii de încărcări electrice. Proiectul costă 11,45 milioane de lei, din care finanţarea nerambursabilă este de 10,04 milioane de lei, potrivit datelor furnizate de către Primăria Municipiului Sibiu.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *