Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Dezvăluiri uimitoare în cazul Caracal! Cum a apărut Dincă, în sala de judecată, în fața părinților Alexandrei MăceșanuDecizia Curții de Apel Craiova, care a respins ca nefondată cererea de strămutare de la Tribunalul Olt a dosarului Caracal, cerere formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu, care s-au întâlnit pentru prima dată cu Gheorghe Dincă, a iscat alte discuții în presă.
Ieri, 20 februarie 2020, părinții Alexandrei Măceșanu s-au întâlnit pentru prima dată cu Gheorghe Dincă. Curtea de Apel Craiova urmează să se pronunțe în cauza privind cererea de strămutare de la Tribunalul Olt a dosarului Caracal. Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu, a declarat că a cerut strămutarea acestui dosar pentru că are „suspiciuni rezonabile că acel judecător va fi imparţial şi va judeca după cum i se va dicta”, potrivit stirileprotv.ro.Decizia Curții de Apel Craiova, care a respins ca nefondată cererea de strămutare de la Tribunalul Olt a dosarului Caracal, cerere formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu, care s-au întâlnit pentru prima dată cu Gheorghe Dincă, a iscat alte discuții în presă și revoltă între membrii familiei Măceșanu.
loading…
loading…
Cum a apărut Dincă, în sala de judecată, în fața părinților Alexandrei Măceșanu

Ieri, în sala de judecată, a fost prima dată când Gheorghe Dincă a dat ochii cu familia Alexandrei, aceștia din urmă descriind momentul ca scos din filmele de groază, plini de stupoare și de groază.
”Gheorghe Dincă era senin, aranjat, îmbrăcat, bărbierit, chiar arăta bine, ca şi când nu ar fi făcut nimic. Când l-am văzut am simţit ca şi când ai merge cu maşina şi, la un moment dat, îţi dai seama că ai rămas fără frâne. Vă daţi seama că îmi venea să îl omor”, a mărturisit Ion Măceșanu.
Dezvăluiri uimitoare în cazul Caracal! Cum a apărut Dincă, în sala de judecată, în fața părinților Alexandrei Măceșanu„Oricum, indiferent unde va fi, noi am invocat cel puţin cinci excepţii pe cameră preliminară urmând să se pronunţe şi atunci vom vedea dacă va fi imparţial sau nu. Din punctul meu de vedere, pentru a înlătura orice suspiciune rezonabilă cu privire la acest aspect, ar trebui să trimită dosarul undeva spre Tribunalul Mehedinţi sau oriunde în altă parte, mai puţin în Dolj şi Olt. Ştim bine că procurorul Vasilescu a instrumentat această cauză şi, din câte am înţeles, soţia acestuia este judecător la Curtea de Apel Craiova”, a mai spus avocatul familiei Măceşanu.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *