MARIA GHIORGHIU A FĂCUT CEL MAI CRUNT AVERTISMENT LEGAT DE ROMÂNIA: „VA FI INFECTAT CU CORONAVIRUS”. CINE VA FI PRIMA VICTIMĂCelebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a făcut cel mai crunt avertisment! Pentru că este mare vâlvă în privința coronavirusului, pe blogul său personal, prezicătoarea anunță

că virusul ucigaș va ajunge și la noi, în România! De asemenea, Maria Ghiorghiu a oferit detalii și despre cine va fi prima victimă.
Pe blogul său personal, Maria Ghiorghiu a făcut cel mai îngrijorător anunț! Celebra clarvăzătoare i-a anunțat pe oameni că,

din păcate, coronavirusul va ajunge și la noi în țară, iar victima va fi un bărbat de 30 de ani. De asemenea, prezicătoareaa menționat faptul că nu vrea să sperie românii, ci doar trage un semnal de alarmă și relatează ceea ce i se arată, cu puterea lui Dumnezeu.

„În aceasta dimineață m-a trezit un glas care spunea ceva tare îngrijorător. Glasul spunea așa:

„Băiat de 30 de ani a fost gasit bolnav în P—–i !”
Dar un alt glas dragilor intervine cu forţă și spune lucrurilor pe nume:
Băiat de 30 de ani a fost gasit bolnav cu coronavirus.”
După care, dragii mei, glasurile dispar.
loading…
loading…
Prieteni dragi, dacă al doilea glas a spus lucrurilor pe nume, eu nu voi putea face aceasta, deoarece aș fi acuzată că induc panică în rândul românilor. Și nu voi face acest lucru.

Da, este vorba de un băiat de 30 de ani, dintr-un orășel mic din România care începe cu P și se termină în i.

Dacă acest băiat locuiește în acest orășel sau va fi în trecere pe acolo sau numai pentru faptul că s-a
născut în acel orășel, noi vom afla din nefericire dragii mei că va fi bolnav de coronavirus, ca să mă exprim ca în mesaj: va fi infectat cu coronavirus.

Dacă cineva în domeniu va fi interesat de ceea ce eu am scris aici poate lua legătura cu mine, dar nu voi da detalii prin telefon, deoarece nu pot fi sigura cu cine vorbesc” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său personal.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *