Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

SUMA IMENSĂ CÂȘTIGATĂ DE SIMONA HALEP LA DUBAI! SPORTIVA A OBȚINUT UN RECORD ÎN DOAR DOUĂ LUNISimona Halep a devenit campioană la Dubai, într-o mare victorie cu Elena Rybakina. Românca a strâns o sumă importantă de bani, după cele două luni petrecute în trei turnee, de la începutul acestui an.
Pentru râvnitul trofeu, Siona Halep a fost premiată cu 696.860 de dolari, adică aproximativ 645.146 de euro. Mai mult, campioana noastră a adunat și 470 de puncte WTA. De asemenea, Rybakina va fi recompensată după înfrângere cu 372.200 de dolari (344.580 de euro) și 305 puncte WTA.
Acesta a fost al treilea turneu al Simonei Halep din anul 2020
Ocupanta locului 2 WTA, Simona Halep, a mai jucat recent la Adelaide și Australian Open. După primele competiții, contul Simonei s-a mărit cu 744.773 de dolari, adică aproximativ 689.500 de euro.
Este al doilea titlu pe care Simona Halep îl câștigă la Dubai, după cel din anul 2015. Campioana României la tenis, a ajuns, astfel, la trofeul cuj numărul 20 WTA, în carieră. Totodată, a fost prima finală după titlul de anul trecut de la Wimbledonn și a 37-a din carieră. De asemenea, Halep are și 17 finale pierdute, până în prezent.

Simona Halep s-a retras din turneul WTA de la Doha, care are loc săptămâna viitoare în direct la Digi Sport.
loading…
loading…


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *