Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce avere incredibilă avea Nicolae Ceaușescu! Unde se află acum suma colosală cu 11 zerouriAverea lui Nicolae Ceaușescu rămâne unul dintre cele mai mari mistere contemporane de pe matapond. La aproape 30 de ani de la moartea dictatorului, rămân semne de întrebare legate de sumele pe care le avea în conturi și, cel mai important, legate de locul unde se află acum zestrea fostului șef al statului.Au existat multe speculații legate de averea lui Nicolae Ceaușescu, un subiect amplu dezbătut și la câteva decenii de la moartea lui și a soției sale, Elena Ceaușescu. Însă, una dintre cele mai populare teorii aduce la lumină o sumă demnă parcă de semnele science-fiction.


Ce avere avea Nicolae Ceaușescu

Potrivit unui jurnalist, suma totală pe care o deținea dictatorul este una colosală, cu nu mai puțin de 11 zerouri în coadă… în euro. Asta înseamnă cam 100 de miliarde (100.000.000.000) de euro, bani care nu ar mai fi de multă vreme pe teritoriul nostru. Din contră, aceștia ar fi ajuns la o bancă din Canada, iar contul ar fi activ.
„Banii se află în Canada, (…) iar suma este fabuloasă. Este vorba despre o sută de miliarde de euro. Multe oficialităţi au ştiu de acest cont. O să aduc dovezi în curând. Am certitudinea că acest con este activ. Am numerele de cont, semnătura lui, banii sunt depuşi pe numele lui în 1981”, declara jurnalistul, potrivit playtech.ro.
În anul 1989, țara noastră avea o rezervă națională de 2,7 miliarde de dolari. Potrivit lui Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, o parte din datoria externă a României fusese plătită de Ceaușescu prin vânzarea unei cantități de aur.
loading…
loading…


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *