Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

De ce purtau vameșii din Ungaria măști cu tricolorul românesc?Un nou scandal ia amploare în Ungaria! Vameșii maghiari au fost fotografiați purtând măști cu tricolorul românesc. Toți se-ntreabă acum cum de au ajuns aceștia să poarte aceste măști.Vameșii din Ungaria au purtat măști cu tricolorul românesc
Ieri dimineață, întreg personalul de pe aeroportul Ferenc Liszt a fost mobilizat pentru a face față celor două aeronave care soseau din Roma și Milano. Luați prin surprindere, controlorii aeriani au fost nevoiți să poarte măști care s-au găsit păstrate în magaziile cu efecte ale aeroportului. Culmea, acolo se găseau doar măști cu tricolorul românesc, păstrate după ultima achiziție nereușită a Budapest Airport.

evomag.ro


În urmă cu doar două săptămâni, după o alarmă falsă de coronavirus, în timpul căreia s-a descoperit că paza aeroportului nu este pregătită cu efecte medicale specifice, Budapest Airport a cumpărat de urgență din Rusia câteva sute de baxuri cu măști medicale pe care nu le-a putut însă folosi.
Operatorul aeroportului din Capitala Ungariei a descoperit faptul că SRL-ul rus care furnizase marfa era doar un intermediar de vânzări, iar măștile fuseseră tranzacționate din România, acolo unde producătorul, o firmă din Câmpia Turzii, avizat în privința destinației, avusese grijă să le imprima mai întâi cu propriile culori naționale.loading…
loading…


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *