Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„Confirmare de coronavirus la Spitalul Militar“. Zvonul care a dat frisoane unui oraş întregConstanţa a fost străbătută de zvonul apariţiei unor cazuri de coronavirus la doi pacienţi internaţi la Spitalul Militar. Patru oameni sunt în carantină, suspecţi de îmbolnăvire, ca urmare a întoarcerii din Italia, ţară puternic afectată de acest virus.Prefectul Constanţei a fost nevoit să dea un anunţ oficial privind zvonul îmbolnăvirii cu coronavirus a două persoane. „Stimaţi jurnalişti, în lumina ultimelor zvonuri prin care se afirmă faptul că există două persoane internate la Spitalul Militar cu coronavirus confirmat, ţin să precizez că această informaţie nu este reală.

evomag.ro


Toate informaţiile concrete şi care prezintă purul adevăr vă vor fi furnizate de autorităţi cu celeritate“, a dat asigurări prefectul George Niculescu. Patru constănţeni sunt în carantină la domiciliu, după întoarcerea din Italia, suspecţi fiind de îmbolnăvire cu coronavirus.Şeful Direcţiei de Sănătate Publică din Constanţa, Cristina Schipor, a negat, de asemenea, pentru „Adevărul“, existenţa acestor cazuri de pacienţi bolnavi de coronavirus.
loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *