Indemnizaţie hrană 2020. S-a aprobat norma de hrană pentru poliţiştii locali. Ce sumă vor primiDe indemnizație de hrană beneficiază, începând din acest an, lucrătorii la stat, inclusiv parlamentarii, angajații ministerelor, angajații consiliilor locale sau orice alți angajați în instituții publice.Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat alocarea unei sume de 728.000 de lei, pentru acordarea normei de hrană poliţiştilor locali.
Fondurile vor fi suficiente pentru acordarea normei de hrană pe o perioadă de cinci luni, în perioada ianuarie-mai 2020. Inițial, se propusese alocarea normei de hrană pe o perioadă de șase luni, dar Consiliul Local a redus cu o lună, urmând să se stabilească, ulteriori, dacă sunt fonduri suficiente pentru a aloca banii necesari și pentru restul anului, potrivit igj.ro.

evomag.ro


Suma alocată zilnic pentru norma de hrană
Conform legislației, normal de hrană este de 32 de lei pe zi calendaristică pentru polițiștii locali, la care se adaugă cinci lei pe zi pentru personalul în activitate care lucrează în schimburi sau în ture. De asemenea, celelalte categorii de personal din cadrul instituției care ocupă funcții publice și personal contractual primește 25 de lei pe zi.Ordonanța de urgență a Guvernului 1/2020 a intrat în vigoare pe 18 februarie. Suma de bani acordată bugetarilor pentru hrană anul acesta rămâne la aceeași valoare cu cea de anul trecut, respectiv 346 de lei.

De indemnizație de hrană beneficiază, începând din acest an, lucrătorii la stat, inclusiv parlamentarii, angajații ministerelor, angajații consiliilor locale sau orice alți angajați în instituții publice.
loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *