Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Traian Berbeceanu, mesaj ironic pentru Biserica Ortodoxă: „Sfânta împărtăşanie cu linguriţe de unică folosinţă”Fostul poliţist Traian Berbeceanu a revenit cu o postare virală despre preoţi, cărora le cere să folosească linguriţe de unică folosinţă la împărtăşanie.

Fostul poliţist Traian Berbeceanu îi ironizează pe preoţi, pe tema coronavirusului. Într-o postare devenită virală pe Facebook, Berbeceanu scrie că aceştia ar trebui să îi împărtăşească pe români cu linguriţe de unică folosinţă.„Ar fi o mare dovadă de iubire, preţuire şi protejare a enoriaşilor, aceea ca B.O.R.-ul să hotărască, măcar pentru perioada asta dificilă, că sfânta împărtăşanie să fie făcută cu linguriţe de unică folosinţă, mai ales atunci cand este vorba despre copilaşi. Ştiu, vinul este sfinţit, pocalul şi linguriţa sunt de argint şi în opinia dumnealor nu este vreun pericol! Şi mai ştiu şi că postul şi rugăciunea ajută!

evomag.ro


Dar de ce să nu ne asigurăm, o dată în plus, pentru a preveni o nenorocire? Hai să cerem preoţilor să ne dea acest mic, dar absolut necesar, semn de preţuire! Hai să chemăm Biserica alături de cei care au aparat-o şi sprijinit-o mereu! Niciodată nu am cerut share, pentru vreo postare. O fac acum şi vă mulţumesc anticipat!”, scrie fostul poliţist, devenit, din decembrie 2019, şef de cabinet al miinistrului de Interne, Marcel Vela.
Traian Berbeceanu a lucrat în Poliţie timp de 25 de ani, până la pensionarea sa din 2018 şi a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia între anii 2005 şi 2013, până la punerea sa sub învinuire într-un dosar în care, la judecarea pe fond, a fost achitat de toate infracţiunile de care a fost acuzat de procurorii DIICOT şi care se află în prezent, în apel, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.

În 2007 a primit distincţia de poliţist al anului în România pentru destructurarea mafiei fierului vechi din Hunedoara, în dosarul denumit „Hidra”.
loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *