Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

George Burcea le-a închis gura fanilor: “Doar bârfa-i bună?”George Burcea și Andreea Bălan trec printr-o perioadă foarte urâtă, însă amândoi au fost destul de discreți cu privire la relația lor în ultimele zile.

Totuși, pe ici pe colo, au răspuns la câte un comentariu și au confirmat că momentan nu sunt împreună. Acum actorul pare că s-a cam săturat de speculații și a decis să închidă gura tuturor celor care dezbat subiectul mariajului său.George Burcea le-a închis gura fanilor: “Doar bârfa-i bună?”

Burcea a fost afectat vizibil de tot ceea ce comentează internauții pe pagina sa, așa că le-a lăsat un mesaj surprinzător.

evomag.ro


”Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare, etc…
Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate… nu rahaturi de presă și alte bazaconii. Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea… există un buton de unfollow… apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională, să rămână, dacă vor, iar dacă nu vor, același buton vă stă la dispoziție. Multzamos”, a fost mesajul pe care George Burcea l-a avut pentru fanii de pe Instagram.
Totodată, el a șters aproape toate comentariile de la ultimele sale fotografii și a blocat această opțiune. Fanii nu mai pot decât să îi dea like.

Vă reamintim că actorul a fost prins drogat la volan acum câteva zile, iar ieri Andreea Bălan a confirmat printr-un comentariu pe Instagram că nu mai este împreună cu soțul ei.
loading…
loading…
Și tatăl actorului a decis să își spună părerea și este, în mod evident, de partea nurorii sale. Nelu Burcea îl condamnă pe fiul său pentru consumul de droguri și pentru felul în care se comportă cu soția sa.


bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *