Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Jaf la drumul mare la LIDL! Te taxează cu 100 de lei peste bonLIDL unul din supermarketurile preferate de români este nedrept cu clienții, conform unora care se plâng că sunt taxați cu 100 de lei în plus față de totalul de pe bon. Decizia luată de magazin îi nemulțumeste pe clienți și îi viziează pe cei care parchează la supermarket.Nebunia de la LIDL a venit de la magazinul aflat în Chitila care conform clienților care au scris către revista Capital, îi amendează firma de pază pentru că ar parca pe un loc care nu este marcat, dar nici un semn de interzis parcării nu este afișat. Firma de pază blochează roțile clienților și pentru deblocare trebuie achitată o taxă de 100 de lei, mod în care firma de pază încasează pentru LIDL niște bani în plus.

evomag.ro


„Este aberant, nu sunt semne că este interzisă parcarea, nu blocăm nici o cale de acces”, spun clienții, dar LIDL nu răspunde și invocă regulamentul companiei pe care clienții ar trebui să-l cunoască înainte de a face cumpărături la acest magazin.
Poliția nu are ce să facă
Poliția a fost chemată la LIDL deseori de clienți, dar reprezintații acesteia spun că nu au ce să facă deoarece nu pot interveni peste regulamentul intern al unei companii și nici în spațiile private.

O parte din clienți acceptă să achite taxa abuzivă de 100 de lei, dar alții fac scandal și rareori reușesc să scape fară să scoată din buzunar bani extra, scrie Știritv.ro.loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *