Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Andreea Bălan și George Burcea au semnat un contract prenupțial. Artista rămâne cu o avere colosală, el cu nimicAndreea Bălan și George Burcea au încheiat un contract prenupțial, relatează spynews.ro. Potrivit acestui document, artita rămâne cu o avere colosală, iar partenerul ei de viață cu nimic în cazul unui divorț care pare iminent.Cântăreața Andreea Bălan și actorul George Burcea, care au împreună două fetițe, sunt în pragul divorțului. Se pare că între cei doi nu mai este cale de împăcare.

În cazul unui divorț, Andreea Bălan este asigurată din punct de vedere financiar. Conform spynews.ro, artista și George Burcea au încheiat un contract prenupțial. Astfel, solista rămâne, în urma unei separări, cu o avere de un milion de euro, în timp ce partenerul ei de viață nu se alege cu nimic.

evomag.ro


În urma divorțului de George Burcea, Andreea Bălan ar rămâne cu o casă, un apartament de 100 de mii de euro, un alt apartament de 90 de mii de euro, ambele în zone foarte bune, trei mașini și multe altele, precizează sursa citată.


loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *