Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce spunea patronul criminal, înainte să îl ucidă pe copilul de 14 ani!După ce crima care a şocat o ţară întreagă a ieşi la iveală, un alt detaliu incredibil a fost aflat.

La 10 zile de la incendierea magazinului pe care îl deţinea, Dan Mîcnea a filmat la locul dezastrului pentru a prezenta pagubele produse.În descrierea filmuleţului, pe care l-a postat pe pagina lui de Facebook, criminalul a scris: ”Rog autorităţile care ne pot ajuta în soluţionarea acestui caz!”.

În filmare, bărbatul vorbeşte despre ceea ce a descoperit că s-a furat, dar şi despre făptaşi. Potrivit acestuia, trei persoane i-ar fi incendiat magazinul după ce i l-au spart şi au furat banii şi câteva zeci de pachete de ţigări.

evomag.ro


Totuşi, Dan Mîcnea nu face nici o referire în cadrul filmuleţului, la minorul de 14 ani pe care l-a ucis, crezând că el este vinovatul.

Despre cei trei suspecţi spune că ar fi fost surprinşi plecând cu o maşină, de camerele de supraveghere aflate în zonă. Mai mult, bărbatul spune că una dintre persoane chiar a reunoscut fapta, ulterior.
Mai mult, bărbatul a considerat că poliţia nu face nimic pentru a-i rezolva cazul, crezând că cel mai bine şi-ar face singur dreptate.loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *