Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Mamă din Oradea pusă de alţi părinţi să îşi mute fetiţa din clasă, dacă nu dă bani de cadou pentru învăţătoare, de 1 MartieO situație ieșită din comun a avut loc la Oradea, unde o mamă a fost pusă de alți părinți să își mute copilul din clasă pentru că nu a dorit să dea bani pentru cadoul de 1 martie al învățătoarei. Femeia s-a plâns pe rețelele de socializare și a publicat mesajele primite, în care i se recomandă să schimbe clasa dacă nu îi convine.Mamă din Oradea pusă de alţi părinţi să îşi mute fetiţa din clasă, dacă nu dă bani de cadou pentru învăţătoare, de 1 Martie
Mesajele unei mame din Oradea au făcu înconjurul internetului. Femeia a arătat în ce țară trăim și cum funcționează încă lucrurile în România.

evomag.ro


“Dragi părinți, căci vouă mă adresez, este inadmisibil unde s-a ajuns. Unde am ajuns noi, ca oameni. În imaginea de mai jos vedeți reacțiile părinților, ai căror copii sunt în clasa cu fetița mea, la școala “Nicolae Balcescu” din Oradea. Reacție venită în urma refuzului meu de a da bani pentru cadoul dnei învățătoare și pentru achiziționarea unor perdele și a unui alfabetar.
1. Nu am facut-o din răutate, ci pentru că lucrez în învățământ și știu, după 17 ani de dăruire, că lucrurile se pot face și altfel, nu doar stând cu mâna întinsă în fața părinților. Avem proiecte europene, avem ONG-URI foarte implicate, care lucrează pe proiecte cu școli, avem sponsorizări, avem bani de la primării. Doar că lucrurile astea ar trebui făcute de cadrele didactice și manageri gratis și cu multe ore petrecute în fata calculatorului. Dacă eu am putut, și alții pot.
2. Nu am facut-o, pentru că este ilegal( art. 5, lit. b), pct. II din Codul Cadru de etica al personalului didactic aprobat prin Ordinul MEN nr. 4831/2018) și imoral.

3. Nu am facut-o, pentru că de ani de zile încercăm să schimbam țara asta, pentru că ne plângem de indiferența și șpăgile care domnesc în toate instituțiile statului, dar noi, ca actori principali, nu facem nimic sau chiar contrariul.
loading…
loading…
Să ajung să fiu “sfătuită” să-mi mut copilul în altă clasă, e prea mult. Pentru mine și pentru copilul meu. AJUNGE! VREAU O ROMÂNIE FRUMOASA!”, a scris pe pagina de Facebook Mihaela Ichim, profesoară la un Liceu din Oradea, mamă a unei fetiţe înscrisă la o şcoală primară din oraş.

Femeia a postat și fotografii cu mesajele primite de la ceilalti părinți și a primit o mulțime de mesaje de încurajare.


bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *