Rețetă de post – Iată cum se prepară chifteluțele mănăstirești, în doar 20 minute
Rețetă de post – Iată cum se prepară chifteluțele mănăstirești, în doar 20 minute – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente:
500 g fasole boabe
2-3 feli de pâine
150 g orez
150 ml ulei
2 cepe
5-6 căței de usturoi
1 morcov
1 păstârnac
2 frunze da dafin
mărar
pătrunjel
50 g făină
sare
cimbru
Mod de preparare:
1. Pentru început, punem boabele de fasole la fiert. Adăugăm morcovul, păstârnacul și ceapa. Adăugăm frunzele de dafin, condimentăm cu sare, piper și amestecăm bine.
2. După ce au fiert toate legumele, le scoatem din oală și le așezăm într-un bol. Adăugăm feliile de pâine, usturoiul pisat, cimbrul, mărarul și pătrunjelul tăiat mărunt. Amestecăm bine, pe urmă dăm întreaga compoziție prin mașina de tocat.
3. Cu ajutorul mâinilor, formăm chiftele. Le dăm prin făină, pe urmă le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.