Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Gabriela Firea: Primaria Capitalei va propune închiderea zonelor de food court din mallurile BucureştiuluiPrimăria Generală vrea să propună închiderea zonelor publice unde sunt peste 100 de persoane, adică inclusive a zonelor de food court, dar şI a locurilor de joacă. pentru a reduce cât mai mult riscul extinderii cazurilor infectării cu Coronavirus.Măsura vine în contextul în care deja cel puţin două malluri înregistrează astăzi trafic cu cel puţin 5-10% mai mare decât în perioada similară a anului trecut, potrivit datelor din piaţa imobiliară. Creşterea traficului are loc în contextul în care de astăzi s-au închis şcollie şi grădiniţele până pe 22 martie cel puţin.

evomag.ro


“PMB va propune această măsură, dar Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă trebuie să o aprobe şi să comunice public hotărârea”, a declarat pentru ZF Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei.
Cele mai mari zece centre comerciale din Bucureşti, cu o suprafaţă închiriabilă de peste 500.000 de metri pătraţi, atrag zilnic aproximativ 300.000 de vizitatori şi vânzări de 3-4 milioane de euro, potrivit unei analize a ZF asupra celui mai amplu fenomen comercial şi social al ultimului deceniu.

Pentru cumpărături, la un film, o cafea sau doar o simplă plimbare, fiecare bucureştean ajunge în medie o dată la 5-6 zile în mallloading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *