ACTRIȚA MIRELA BUCUR A MURIT LA DOAR 52 DE ANIUna dintre cele mai respectate actrițe ale Teatrului „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheoghe, Mirela Bucur, a murit la doar 52 de ani răpusă de cancer. Artista fusese internată în ultima perioadă a vieții pe patul de spital.Mirela Bucur a fost consilier local din partea PNL Covasna s-a stins din viață. A urmat studiile Facultății de Arte, Secţia Actorie, din cadrul Universității Ecologice București, iar în 2007 a obținut Masteratul în Regia spectacolului contemporan la Universitatea de Arte Târgu Mureș.

evomag.roDe regie s-a apucat în 1998 și a lucrat la spectacole cum ar fi numără ”Querer”, ”Mateiaș Gâscarul” și „Doi Galbeni”. În iunie 2016, a intrat în Consiliul Local Sfântu Gheorghe pe lista Partidului Naţional Liberal.


loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *