Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Gabriela Firea, măsuri DRASTICE în Capitală anti-coronavirus: ‘Parcul Auto al STB va fi redimensionat. Construcțiile vor fi suspendate 2 săptămâni’Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că de vineri dimineața parcul auto al STB va fi redimensionat, iar lucrările la construcțiile din Capitală vor fi suspendate pentru două săptămâni, astfel încât să fie stopată răspândirea CODIV-19.„Sunt noi măsuri luate de Capitală. Trebuie să redimensionăm parcul auto al STB. Trebuie să îi protejăm pe călători, dar trebuie să îi protejăm și pe conducătorii auto. Începând de mâine dimineață se va reduce parcul auto al STB. Realizăm dezinfecții pentru sănătatea românilor”, a spus Firea, la Digi24.

evomag.ro


Gabriela Firea anunță că va fi deschis un nou pavilion la Spitalul Victor Babeș pentru a primi noi pacienți.

„Situația din spitale, 19 spitale sunt sub coordonarea Primăriei Capitalei. Victor Babeș e în linie dreaptă și primește pacienți noi. Trecem la deschiderea unui nou pavilion pentru a îi primi pe pacienți”, a precizat Firea.

Edilul a adăugat că PMB a sistat lucrările la construcțiile din Capitală pentru o perioadă de două săptămâni, astfel încât să fie stopată răspândirea COVID-19.


loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *