Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Scriitorul Paul Goma, rapus de coronavirus. Disidentul s-a stins intr-un spital din ParisScriitorul si disidentul Paul Goma s-a stins noaptea trecuta, in Franta, din cauza infectarii cu coronavirus.

Informatia apare intr-un comunicat al biografei sale, publicat de G4Media. Aceasta a anuntat ca scriitorul era internat din 18 martie intr-un spital din Paris.Potrivit indicatiilor fiului sau si in contextul masurilor de securitate luate din cauza pandemiei, trupul sau va fi incinerat, iar urna funerara va fi depusa la cimitirul Pére Lachaise din capitala Frantei.

evomag.ro


Paul Goma s-a nascut in 1935 in Basarabia si a debutat la revista Luceafarul in 1966. Unul dintre cei mai mari dusmani ai regimului comunist din Romania anilor ’70-’80, el a fost arestat si torturat de Securitate, dar eliberat la interventiile din Occident. A plecat in Franta, de unde a continuat sa critice regimul comunist din Romania, scrie digi24.ro.


loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *