Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Nu vor mai avea voie să creasca preţurile la utilităţi, gaze, curent, apă, salubritate, carburanţi, îngheţate la nivelul de duminicăPrețurile la utilități, gaze, curent, apă, salubritate, carburanți, au fost înghețate la nivelul de astăzi, prin Ordonanță Militară.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat duminică seara Ordonanța Militară nr. 4, în contextul Stării de Urgență valabilă în România din cauza epidemiei de coronavirus. Unul dintre cele mai importante articole ale Ordonanței plafonează prețurile la utilități, până la ridicarea Stării de Urgență.Astfel, a spus Marcel Vela, “dată cu publicarea prezentei Ordonațe în MO, prețurile la utilități publice, gaze, salubritate, carburanți, apa, electricitate nu mai pot fi majorate peste nivelul practicat pe 29 martie. Aceste prețuri pot doar să scadă.”

evomag.roloading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *