Peste 800 de pacienţi vindecaţi de coronavirus în Italia, în ultimele 24 de oreProtecția Civilă din Italia anunță că peste 800 pacienți cu coronavirus s-au vindecat în ultimele 24 de ore. Numărul total al vindecaților în această țară a ajuns astfel la aproape 22 de mii.

În informarea zilnică de la ora locală 18.00 (ora României 19.00), Protecția Civilă Italiană a transmis că duminică au fost confirmați 819 pacienți vindecați. Sunt mai puțini față de ziua precedentă, când au fost 1238 de vindecați. Autoritățile locale, citate de La Repubblica, spun însă că numărul mare de vindecați din ultimele zile arată că e un trend în creștere.În total, 21.815 persoane s-au vindecat de coronavirus în Italia, de la începutul epidemiei.

Protecția Civilă a anunțat tot duminică un bilanț de 525 de decese și 4316 cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore. Este cel mai mic număr de decese înregistrat din 19 martie în Italia. Iar numărul cazurilor noi de Covid-19 e mai mic față de ziua precedentă, când au fost 4805.

evomag.ro


Bilanțul total al epidemiei în Italia este de 15.887 morți și 128.948 cazuri confirmate de coronavirus. Sursa : observator.tv


loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *