Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

PETRECERE DE LOGODNĂ DIN PLOIEȘTI, OPRITĂ DE POLIȚIȘTI! CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE ROMII AU DEVENIT RECALCITRANȚIO petrecere de logodnă care era în plină desfășurare în Căminul Rafinorilor din cartierul Mimiu, Ploiești, a fost oprită de poliție. 15 persoane au fost amendate cu câte 2.000 de lei. Oamenii legii au utilizat inclusiv spray-uri lacrimogene pentru a calma spiritele.Poliția a intervenit, sâmbătă seara, în căminul Rafinorilor pentru a opri o petrecere de logondă organizată între două familii de romi, potrivit ziarulincomod.ro.

Cei 15 adulți prezenți la eveniment au fost sancționați cu câte 2.000 de lei pentru încălcarea ordonanțelor militare stabilite de autorități pe durata stării de urgență. Din cauză că romii au devenit recalcitranți, poliția a fost nevoită să folosească spray-urile cu gaze lacrimogene pentru a restabili ordinea.

evomag.ro


La petrecere au fost prezenți și minori, inclusiv ei care s-au logodit, care erau adolescenți. Petrecerea a fost pregătită din timp, vecinii fiind averizați că va fi gălăgie. Imobilul a fost păzit, ulterior, de Poliția Locală.
Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a declarat încrezătoare – într-un interviu acordat ediţiei duminicale a cotidianului german Bild – că până la sfârşitul anului va putea fi produs un vaccin împotriva coronavirusului, informează dpa şi AFP.loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *