Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Amenda de 5000 de lei pentru ca a mers sa cumpere mancare. Politistii au spus ca nu e o necesitateUn sofer a luat o amenda de 5000 de lei pentru ca a mers cu masina la McDrive. Politistul a fost de neinduplecat chiar si cand acesta i-a explicat ca nu avea mancare acasa, potrivit cars.ro

Userul Jinxtor a povestit pe Reddit Romania ca a platit 5000 de lei pentru “un burger de la McDrive”. Acesta a explicat ca abia terminase tura de noapte si nu mai avea mancare acasa. Cea mai la indemana solutia a fost fast-food-ul din apropierea locuintei.La intoarcere a fost oprit de politie. Avea declaratie pe propria raspundere, insa agentul de politie nu a considerat mancarea de tip fast-food o necesitate si i-a dat o amenda de 5000 de lei.

evomag.ro


Ceilalti utilizatori care au citit povestea l-au sfatuit sa conteste amenda, considerand ca este un abuz.

Amenda de 5000 de lei pentru ca a mers sa cumpere mancare

Iata postarea integrala de pe Reddit:
“Context: Sambata seara am fost la lucru schimbul 3. Duminica dimineata ioc mancare acasa. Am zis sa imi completez declaratia, sa iau masina si sa merg 2km pana la McDrive. Safe and quick. Nu contact cu lumea, plata cu cardu. Dezinfectant in masina. Am crezut ca fac un lucru ok. Ma protejez si pe mine. Protejez si pe restul.
Eh, la intoarcere m-a oprit politia. Mi-au zis ca McDonalds sigur nu reprezinta o necesitate. Le-am explicat ca pt mine a reprezentat o necesitate (plus ca mancarea gatita de mine e mai periculoasa decat Covid-19) si ca mi-am luat toate masurile inainte sa plec.
loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *