Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cine o creste acum pe fetita Vulpitei. Veronica Stegaru s-a mutat la Bucuresti si si-a abandonat fiica la BlagestiVulpita si Viorel s-au mutat la Bucuresti si apar in fiecare zi la televizor. Ce s-a intamplat cu fetita Vioricai de cand ea a plecat de la Blagesti ca sa devina vedeta?

Fiica Vulpitei a ramas cu bunica. Soacra Veronicai Stegaru este cea care o creste si o ingrijeste pe micuta de cand mama ei a ajuns la Bucuresti si a devenit cunoscuta in toata Romania.Micuta a ramas in grija bunicii. Femeia de la Blagesti este singura care se ocupa acum de fetita, o creste si se straduieste sa ii ofere conditii acceptabile de trai.

Desi apare in fiecare zi la televizor si isi prezinta telenovela din viata ei cu Viorel, Vulpita nu aminteste niciodata de fiica ei. De altfel, de nenumarate ori Mirela Vaida a luat-o la rost si i-a reprosat ca si-a abandonat copilul.

evomag.roloading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *