Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

ANPC a suspendat activitatea Pietei Berceni SudANPC a constatat, la controlul efectuat miercuri, ca in Piata Berceni Sud nu sunt respectate normele pentru combaterea prevenirii virusului Covid-19 si a dispus suspendarea activitatii pietei pana la remedierea deficientelor, informeaza un comunicat.Deficientele constatate priveau respectarea distantei dintre comercianti, precum si prezenta avertizarilor cu privire la respectarea distantei sociale de 1,5 m si a altor informari legate de Covid-19 inclusiv cele referitoare la prioritatea la cumparaturi a persoanelor de peste 65 de ani, in intervalul orar 11-13.

evomag.ro


Operatorul economic a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei si, totodata s-a dispus suspendarea activitatii pietei pana la remedierea deficientelor.

Actiunea de control s-a desfasurat in colaborare cu lucratori din cadrul Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti – Politia Sectorului 4 Bucuresti.
Pentru a se asigura de respectarea prevederilor legale referitoare la protectia consumatorilor, precum si la cele continute de Ordonantele militare adoptate pana la aceasta ora, cu scopul de a preveni raspandirea coronavirusului Covid-19, ANPC va continua aceste actiuni.loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *