Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cum sunt primiți clienții supermarketurilor din Austria: o persoană le dă o mască de protecție, după ce își dezinfectează mâinileÎn Austria, clienții sunt primiți în supermarketuri de un angajat care se asigură că aceștia își dezinfectează mâinile. Același angajat oferă apoi măști de protecție clienților. Măsura a fost introdusă de guvernul austriac în urmă cu aproape două săptămâni.În imaginile care circulă pe rețelele de socializare, un angajat al magazinului, dotat cu toate echipamentele de protecție, îi oprește pe clienți, le puleverizează dezinfectant pe mâini dintr-un recipient și le șterge mânerul coșului de cumpărături.

Abia după, îi servește cu o mască chirurgicală, pe care o ia dintr-un coș folosindu-se de un clește pentru a păstra normele de igienă.

evomag.ro


www.facebook.com%2FRoVestea.ro%2Fvideos%2F271186693916156%2F&amp


loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *