Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Un român aflat la cules de sparanghel în Germania a murit • Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Solca, Suceava, a murit în Germania, unde se afla cu soţia la o fermă de sparanghel.

  Nicolae Bahan a murit sâmbătă, când în Germania a fost zi liberă pentru sărbătorirea Paştelui. Bărbatul de 54 de ani din localitatea Solca se afla cu soţia la cules de sparanghel în Germania, informează MonitorulSV.ro.


  Cei doi lucrau la o fermă situată la aproximativ 40 de kilometri de Freiburg şi se aflau în Germania de 3 săptămâni, nefiind astfel dintre românii care au plecat în această perioadă la muncă în Germania.

  Medicii legişti încă nu s-au pronunţat cu privire la decesul bărbatului, însă soţia acestuia, Silvia Bahan, a declarat pentru sursa citată că acesta nu era suspect de coronavirus.  Acesteia i s-a comunicat să rămână în cameră şi să nu mai meargă la muncă.

  “Marți mi s-a spus că voi ști cauzele decesului, dar eu cred că e vorba de inimă. Acum mi s-a spus să stau în cameră și să nu merg la muncă. Am vorbit cu o firmă din Arbore și a spus că se va ocupa cu repatrierea pentru că noi vrem să-l îngropăm acasă. Și firma unde am lucrat cu soțul a promis că ne ajută cu repatrierea”, a mărturisit Silvia Bahan.


  În plină pandemie, mii de români au umplut avioanele spre Germania, de teamă să nu moară de foame acasă.

  Graniţele către Germania au fost deschise pentru muncitorii români, chemaţi să pună pe picioare agricultura.

  evomag.ro


  Conform unor surse Observator, fiecare dintre cei 2.000 de oameni care au plecat la cules de sparanghel în Germania va primi câte 5.000 de euro pentru munca prestată în următoarele 59 de zile.


  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *