Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Iohannis cutremură România. Ce ilegalitate ar fi comis? Trebuie băgați la pușcărie! De ce e acuzat • Președintele Klaus Iohannis are probleme foarte mari. Ultimele acuzații îl doboară practic pe șeful statului. Președintele ar fi făcut o greșeală enormă care poate fi fatală.
  Sorin Ovidiu Vântu revine în prim plan cu acuzații șocante la adresa președintelui. Acesta a fost eliberat, recent, din închisoare.

  Într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu, acesta a pus tutnurile pe Orban și pe Klaus Iohannis.


  Izolarea a fost o măsură „tâmpită”
  Vântu susține că izolarea oamenilor în case nu a fost o măsură corectă și a cauzat probleme grave în economie.

  Afaceristul susține că preşedintele Iohannis şi premierul Orban ar trebui băgaţi la puşcărie pentru abuzul de a fi obligat oamenii să stea în case şi avertizează că, după ridicarea restricţiilor, infractorii români veniţi din afară şi cei din ţară vor face ravagii, iar statul nu va putea ţine piept unui asemenea val de infracţionalitate.  Interviu integral
  Sorin Ovidiu Vîntu: Statul român nu va face faţă creşterii violenţei din perioada de după Coronavirus

  Ion Cristoiu: De cînd aţi fost închis, aţi postat 40 de articole pe blog şi 274 de postări pe Facebook. Explicaţi-mi şi mie de ce aţi simţit nevoia să scrieţi cînd eraţi la închisoare?


  Sorin Ovidiu Vîntu: Au fost două motive esenţiale: primul motiv a fost acela că am fost demonizat de toată presa românească, după ureche. După ureche, la comandă sau din prostie. Mă rog, nu stau să analizez fiecare ieşire în parte, dar am simţit nevoia să-mi exprim şi punctul meu de vedere.. Ăsta a fost un motiv.

  Al doilea motiv: am simţit nevoia să încep să-i învăţ pe tinerii de astăzi nişte norme morale corecte, nişte valori corecte, să-i ajut să-şi mai descreţească puţin minţile, să-şi formeze un aparat critic propriu astfel încît să nu mai poată fi manipulaţi cu atîta uşurinţă de orice idiot.

  evomag.ro

  Ion Cristoiu: A intrat printre motive, ca să fiu eu mai scriitor, şi nevoia de a ieşi din singurătate? V-aţi simţit singur la închisoare?

  Sorin Ovidiu Vîntu: Niciodată. O am pe soţia mea, am doi copii, cum să fiu singur.

  Ion Cristoiu: Singur în sensul nopţile de singurătate.

  Sorin Ovidiu Vîntu: Excelenţă, am o activitate intelectuală suficient de bogată încît să nu mă simt singur.


  Ion Cristoiu: Şi încă o întrebare în legătură cu asta: toţi cei care au intrat la închisoare din statura de oameni puternici au spus după aia că au avut mari dezamăgiri în legătură cu oamenii. Dvs vă aşteptaţi la astfel de dezamăgiri?

  Sorin Ovidiu Vîntu: Evident că mă aşteptam. Chiar pe asta am mizat.

  Ion Cristoiu: Această experienţă v-a făcut să fiţi mai pesimist în legătură cu oamenii?

  Sorin Ovidiu Vîntu: Nici pomeneală. În continuare iubesc specia umană. Că sînt şi caractere de doi bani, printre ei sînt şi oameni de foarte bună calitate şi am avut o surpriză extraordinară să întîlnesc, în temniţă, gardieni, ofiţeri, conducători de o extremă de bună calitate umană. Cînd găseşti aşa ceva te împaci cu lumea, de obicei.
  Ion Cristoiu: Dintre cei cu care aţi lucrat aţi avut şi surprize plăcute în sensul că duşmanii nu v-au mai atacat, chiar v-au lăudat?

  Sorin Ovidiu Vîntu: Pe mine nu m-a lăudat nimeni. Instinctul de conservare funcţionează impecabil la români.

  Prin tâmpenia aia cu izolarea oamenilor în casă o grămadă de state au intrat în nişte probleme economice cumplite  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *