Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Traian Băsescu știe de ce Klaus Iohannis a fost sunat de președintele Egiptului: Va trebuie să livrăm grâul până la ultima tonă • În contextul în care România a suspendat temporar exportul de grâu în afara UE, iar Egiptul este principalul partener economic al României din Africa și Orientul Mijlociu, președintele Klaus Iohannis a avut joi o convorbire telefonică cu Președintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah El-Sisi, la solicitarea părții egiptene. „Președintele României a subliniat că măsura a fost aplicată pentru o perioadă redusă de timp, fiind menită să asigure securitatea alimentară națională. Președintele Klaus Iohannis a evidențiat faptul că România este interesată să continue exportul de grâu în Egipt, ca parte a consolidării relațiilor economice dintre cele două țări”, a transmis Administrația Prezidențială.


  Fostul președinte Traian Băsescu a declarat duminică seara la Digi24: Avem obligații față de Egipt și nu le-am livrat grâul. De 20 de ani, Egiptul mai întâi întreabă România daca are grâu de vânzare, cât are, care este prețul, plătește și abia pe urma se duce la alte uși. Nu poti sa lasi Egiptul fara grau, va trebuie sa livram graul pana la ultima tonă”.  Potrivit specialiştilor virusul se plimbă de pe un teritoriu pe altul, îmbolnăveşte o parte a populaţiei, trăieşte câteva săptămâni, apoi trece pe un alt teritoriu.

  “Virusul nu este sinucigaş. Nu o să îmbolnăvească toată populaţia pentru că atunci nu va mai avea unde să se transmită”, a mai declarat Geza Molnar.


  evomag.ro  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *