Radu Banciu, șocat de ce a găsit în plicul cu amenda de la poliție: „Domnu’ Gigi, ieșiți la înaintare!” • Radu Banciu (50 de ani) a dezvăluit luni seară că amenda primită de la Poliție pentru că încălcat Ordonanța Militară care reglementează deplasările în timpul stării de urgență este de cinci ori mai mare decât suma despre care fusese înștiințat inițial.


  Jurnalistul de la B1TV a spus că noua amendă este de 10.000 de lei, de cinci ori mai mare decât cea pe care fusese înștiințat inițial că urmează să o încaseze, și, în cadrul emisiunii sale, l-a imitat pe Gigi Becali și l-a rugat să achite el suma.  „A venit și momentul ăsta. Îl așteptam ca pâinea caldă. Pe 24 aprilie am fost înștiințat că mi-a venit un aviz la cutia poștală. Am coborât cu inima îndoită, ca atunci când te duci să vezi rezultatul unui examen. Mă duc la oficiul poștal și am arătat buletinul cel nou, strălucitor, cu care am făcut furori. Când duduia a pus mâna pe plic am văzut că avea o culoare înspăimântătoare. Am văzut că scria Poliție pe plic.


  Am desfăcut plicul tacticos și mi-au căzut ochii direct peste sumă, peste amendă. De pe 9 aprilie până pe 24 aprilie stăteam cu gândul că amenda e de 2.000 de lei. Mi s-a zis că pot plăti 1.000 în 15 zile. Mă uit peste noua sumă și văd că este de 10.000 de lei. Și pot achita 5.000 în 15 zile.

  Încep să citesc. Văd că agentul a scris pe amendă că la 23:55, în noaptea de 8 aprilie, am fost amendat. Scrie așa, ca într-un text scris de un copil între clasa a II-a și clasa a III: «A susținut că se deplasează de la sediul B1TV către domiciliu fără să aibă adeverință de la angajator. Da, nu aveam adeverința, pentru că era acasă. Și nici legitimație nu am”, a declarat Radu Banciu la B1TV.

  evomag.ro

  Radu Banciu: „Domnu’ Gigi, ieșiți la înaintare”
  La finalul emisiunii, Radu Banciu și-a amintit că Gigi Becali s-a amuzat când a aflat ce amendă a primit inițial și l-a imitat pe patronul FCSB, cerându-i să plătească amenda.

  „Domnu’ Gigi, să nu uit, acum ieșiți, domnule, la înaintare. Am văzut că aveți probleme la Steaua că nu ați respectat distanțarea socială. Faceți un pustiu de bine pentru mine, pe bune acum. V-ați tot lăudat «Lasă că plătesc eu 5.000». Zicea la televizor. Avem 1.500 de euro salariu și tot el mi-l stabilea. «Tu cât ai, Banciule? Ai 1.500. Lasă că îți dau eu 5.000» (n.r. Banciu l-a imitat pe Gigi Becali).


  Să-mi dea acum 5.000, chiar aș avea ce să fac cu ei. M-ar scuti de o treabă. Eventual, poate puteți dumneavoastră să-i plătiți, vă rog frumos. Și să trimiteți și chitanța mai departe ca să nu fac eu niște drumuri și să mă prindă Poliția. Că după nu mai avem bani să plătim”, a adăugat Banciu.


  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *