ANDREEA MARIN, MESAJ TĂIOS PENTRU MINISTRUL MUNCII: ”SĂ VĂ AJUTĂM SĂ VEDEȚI PUȚIN MAI BINE!” • Andreea Marin a luat foc atunci când a auzit mesajul transmis de Violeta Alexandru, ministrul Muncii:

  ”Din păcate, ajutorul din comunitate, inclusiv prin aportul entităților neguvernamentale, a fost firav!”


  Președintele Fundației Prețuiește Viața a simțit nevoia să-i dea un răspuns, și încă unul imens, cu date și acțiuni concrete.

  ”Iată de unde a pornit nevoia de cuantificare a sprijinului ONG – urilor (nu „oNEgeurilor”, domnule președinte Klaus Iohannis) in aceasta perioada de criza: de la declarația unui membru al Guvernului, doamna ministru al muncii, Violeta Alexandru, nu scăpată din graba, ci scrisa negru pe alb pe pagina sa de facebook, gândită, asumată. Suna astfel:


  „Din păcate, ajutorul din comunitate, inclusiv prin aportul entităților neguvernamentale, a fost firav. Am văzut puține comunități mobilizate, punând laolaltă resurse și dorință de a lupta împreună (…)

  Trebuie să spunem lucrurilor pe nume: până în acest punct, Guvernul, alături de Președintele Iohannis, au gestionat singuri criza. „


  Cu alte cuvinte, deși de 2 luni atat de mulți dintre noi punem umarul, atentie, FARA A FI OBLIGAȚI DE O FUNCȚIE ÎN STAT, FARA A FI PLĂTIȚI, PENTRU CA SUNTEM

  VOLUNTARI, deși ziua noastră de munca înseamnă 14-16 ore, voit, asumat, deși nu mai contează ca e weekend, ca nu avem timp de familii, de copiii noștri cât am putea și ca ne-am lăsat deoparte propria munca ce ne aducea un venit necesar traiului de zi cu zi (la minister, salariul merge, nu-i asa?), totuși… nu ne vedeti, doamna ministru.


  Efortul nostru vi se pare… „firav”. Atunci, sa va ajutam sa vedeți puțin mai bine. Desigur, daca aveți timp sa citiți. Știi ce va propun? Sa renunțați la o postare pe Facebook și sa dedicați acel timp citirii celor de mai jos.

  #NUfirav se poate numi initiativa corelarii informațiilor adunate de Asociatia pentru Relatii Comunitare de la mai bine de 80 de ONG-uri cu care colaborează și printre care se numără Fundația Prețuiește Viața (dar sunt multe alte organizații, firme, persoane care au ajutat la nivel individual în tara pe care nu le-ați observat, doamna ministru) și va invit sa vedem cam cât de „firav” am ajutat noi statul în aceasta perioadă.


  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *