Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Vulpița și Rafaelo melodie nouă?! Ce s-a întâmplat între ei în afara camerelor: „E cea mai mare… „ • Vulpița nu se lasă și vrea să se lanseze serios în muzică. Veronica are o colaborare cu un fost concurent de la Puterea dragostei.

  Veronica Vulpița urmează să lanseze o piesă cu Rafaelo, fost concurent la Puterea dragostei.


  Cei doi au înregistrat o piesă nouă și urmează să o lanseze. Fostul concurent a făcut chiar și un vlog în care vorbește despre piesă și despre chimia pe care o are cu Vulpița.

  Mai mult decât atât, Rafaelo susține că Vulpița s-a descurcat excelent la înregistrarea piesei. Cu toate că la început a avut puține emoții, Vulpița s-a descurcat din ce în ce mai bine: „Mi-a zis că eu i-am dat încredere”.
  „Doi îndrăgostiți lulea, ea de mine eu de ea”, începe Rafaelo cântecul.  „Să se dea acum o știre, e cea mai mare iubire”, este partea cântată de Vulpița.

  Ziua și scandalul. Vulpița și Viorel s-au certat din nou, în direct. O colaborare între Veronica și Rafaelo l-a enervat la culme pe bărbatul din Blegești.


  Un nou scandal a avut loc între Vulpița și Viorel. După ce în urmă cu o zi, bărbatul i-a făcut bagajele și a fost cât pe ce să o dea afară din casă, de data aceasta se pare că Veronica este cea care a ajuns la capătul răbdărilor.

  Viorel susținea în repetate rânduri că s-a săturat de crizele de gelozie ale soției, dar se pare că nici el nu stă prea bine la acest capitol, căci i-a făcut acesteia un scandal de zile mari. Totul a pornit în urma unei propuneri de colaborare pe plan muzical între Vulpița și Rafaelo. Asta l-a scos din minți pe bărbatul din Blagești.


  Se pare că Veronica ar fi primit un apel cu număr ascuns, iar asta l-a deranjat pe Viorel, care s-a arătat enervat și de piesa pe care Veronica urmează să o lanseze alături de Rafaelo, care i-a și adus flori Veronicăi în direct.

  Noua melodie facuta de un anonim, nu e vulpita si nici rafaelo


  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *