Scandalagiu calmat cu spray lacrimogen de un polițist, într-o scară de bloc din Galați: „Bă, cine ești tu?” (Video) • Un scandal de proporţii a avut loc sâmbătă seară pe scara unui bloc din municipiul Galaţi, în timp ce un echipaj mixt de poliție a încercat să legitimeze un bărbat. Pentru că acesta din urmă a devenit recalcitrant, poliţistul a fost nevoit să folosească un spray lacrimogen.

  – Polițiștii au intervenit cu spray lacrimogen într-un bloc din Galaţi.
  – Un tânăr scandalagiu a fost încătuşat şi dus la secţia de poliție.  Scenele s-au petrecut aseară, în jurul orei 18.30, în scara unui bloc din cartierul Micro 40.

  Doi polițiști care se aflau în patrulare pe raza Secţiei 4 Politie Galaţi au observat mai multe persoane adunate, cărora le-au solicitat să se legitimeze.

  Un bărbat, însă, a refuzat categoric, devenind recalcitrant.


  Timp de mai multe minute, acesta l-a ironizat pe polițist şi a refuzat să-şi spună numele.

  La un moment dat, când scandalagiul a ridicat vocea la agent, acesta din urmă a folosit spray-ul lacrimogen pentru a-l imobiliza, pulverizându-i-l în ochi. Totul a fost filmat.
  Bărbatul a fost, ulterior, încătuşat şi dus la secţia de poliție, unde s-a stabilit că are 32 de ani şi locuieşte la o altă adresă decât cea la care a fost găsit.

  Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr 3/2020 şi cu amendă în valoare de 1500 de lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *