Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Confesiunile Vulpiței despre începutul căsniciei cu soțul său, care acum se pare că ajunge la final: ”Nu prea îmi plăcea de Viorel. Aveam nevoie de bani” • Deși și-a dorit să plece la Blegești înapoi la părinții săi, Veronica Stegaru s-a întors în platoul Acces Direct cu ochii lacrimi și mărturisind acealași lucru:

  ”Nu-l mai vreau pe Viorel în viața mea”. Tânăra s-a deschis în fața telespectatorilor și chiar a lăsat-o pe Mirela Vaida, precum și pe reporterul Doina cu ochii în lacrimi.  Povestea Vulpiței și a lui Viorel ia cu totul altă întorsătură. Tânăra din Blăgești nu-și mai dorește să fie mai fie alături de tatăl fetiței sale, iar în urmă cu o seară l-a părăsit și a încercat să plece spre localitatea vasluiană. Dată fiind situația pandemiei, aceasta nu a reușit să ajungă la părinții săi, iar noaptea și-a petrecut-o în casa unei colege de la Acces Direct.


  Astăzi s-a întors înapoi în platou, cu ochii în lacrimi, iar în fața tuturor telespectatorilor precum și a Mirelei Vaida, și invitaților Doina și Radu, reporterii care stau împreună cu Viorel și Veronica, tânăra s-a deschis și a spus în direct că nu se simte fericită cu tatăl fetițelor sale, iar asta s-a întâmplat chiar de la începutul căsniciei.
  Plângând, Veronica a declarat că nu l-a plăcut pe Viorel foarte mult, însă s-a casătorit cu el pentru a avea și ea o situație materială mai bună.

  ”Nu prea îmi plăcea de Viorel de la început. Avem nevoie de bani”, spunea ea.
  Chiar și așa, cei doi au făcut un copil, însă atunci când a primit vestea, Veronica a spus că nu s-a simțit fericită deoarece nu era pregătită pentru un copil și nu știa cum să se comporte cu el, ea având o vârstă fragedă atunci când a devenit mamă.

  ”Nu prea eram fericită. Nu eram pregătită, nu prea mi-am dorit un copil că nu știam ce să fac”, a mai spus ea în platoul Acces Direct plângând cu lacrimi amare. scrie spynews.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *