Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Gabriela Cristea a trăit clipe de coşmar. Acum şi-a făcut curaj şi a spus totul. “Plângeam în hohote” • Gabriela Cristea şi-a văzut visul cu ochii şi a devenit mămică. Este fericită şi împlinită, iar viaţa a recompensat-o cu tot ce a fost mai frumos.

  Acum zâmbeşte şi este fericită, însă, în urmă cu câţiva ani, vedeta de la Antena Stars a trecut prin clipe extrem de grele.  Visul cel mai mare al Gabrielei Cristea, după ce l-a cunoscut pe Tavi Clonda, a fost acela să devină mamă. Vedeta este acum fericită şi are tot ceea ce îşi doreşte, însă lucrurile nu au stat la fel de la început.

  Gabriela Cristea s-a chinuit enorm şi a făcut eforturi uriaşe pentru a aduce pe lume un copil. Ba chiar a făcut numeroase tratamente, însă niciunul nu s-a dovedit a avea efect.


  În plus, Gabriela Cristea a povestit în urmă cu ceva timp că ajunsese chiar să meargă la serviciu doar pentru a face bani pentru medici. Tratamentele nu au dat roade, iar perioada aceea a fost una foarte grea pentru îndrăgita vedetă, pentru că a trăit o durere psihică imensă.
  Simţea că visul său este departe de a se îndpelini şi că viaţa o va lăsa singură. Din fericire, însă, Gabriela Cristea a primit ceea ce a meritat. Nu doar o binecuvântare, ci două. Frumoasa prezentatoare de la Antena Stars a adus pe lume două fetiţe care îi fac fiecare zi mai frumoasă.
  “Când am văzut ultima analiză care era tot zero, eram cu soţul meu în maşină. Eu nu am putut să mă uit.

  S-a întors către mine şi mi-a zis: o să învingem noi şi analiza asta! Eu plângeam în hohote şi el nu mai ştia ce să îmi facă.

  Ştiu că e greu de crezut. Întotdeauna am încercat să stau cu zâmbetul pe buze şi să nu arăt lucrurile prin care am trecut”, a povestit Gabriela Cristea, în urmă cu ceva timp. sursa:spynews
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *