RÂZI PE BURTĂ! FLORIN SALAM O FACE PRAF PE VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT: „I-AȘ DA CÂTEVA…” • Cu toții știm că Vulpița și Viorel de la Acces Direct sunt vedetele momentului, iar telenovela dintre ei nu are cum să nu ajungă la urechile celor mai marii artiști de la noi.

  Florin Salam și-a spus și el părerea despre controversatele personaje și nu s-a abținut deloc să-i critice și chiar să-i ia la mișto pe cei doi soți din Blăgești.  Telenovela dintre Vulpița și Viorel a ajuns și la urechile lui Florin Salam. Regele manelelor a făcut un video pe contul său de Youtube în care a vorbit deschis despre cele două personaje de la Antena 1.

  Fără să stea pe gânduri, Florin Salam i-a ironizat pe Vulpița și Viorel și i-a comparat cu Brad Pitt și Angelina Jolie, după care a mărturisit că le-ar da, de bună voie, o sumă de bani pentru a nu mai apărea la televizor. În clipul video postat de Salam s-au mai aflat și alți maneliști, care au râs și s-au distrat de spusele marelui artist.


  ”Avem și noi un mesaj artistic, dacă vreți. Ne uităm la băiatul ăla, Viorel și la Vulpița, cum ar fi Brad Pitt și cu Angelina Jolie, gen, ca idee. Le-aș da câteva mii de euro ca să nu mai stea”, a zis Florin Salam.

  ”Ți-ar sta bine, lângă Vulpița, că-i la fel ca mulți lăutari care au ieșit acum ca și ei” a mai completat Florin Salam, într-o notă de ironie. scrie cancan.ro


  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *