ULTIMA ORA: Intra in vigoare Ordonanta 11. Noi masuri pentru romani • Ministrul de Interne, Marcel Velea a anuntat ca inta in vigoare Ordonanta nr. 11. Ministrul a anuntat care vor fi masurile ce vor intra in vigoare odata cu Starea de Alerta, din 15 mai.

  Ce prevede Ordonanta 11

  Orasul Tandarei va iesi din carantina. Astazi Vela a multumit tutror romanilor care au respectat masurile impuse de ordonantele militare.  „Astazi am emis Ordonanta Nr. 11 din 11 mai 2020, care regleaza unele aspecte ce tin de continuarea unor masuri. Primul punct legat de suspendarea zborurilor Spania – Romania si invers, pana in 14 mai. Referitor la personalul navigant, nu e obligat sa intre in carantina daca vine din zona rosie sau galbena.


  O alta decizie, a fost aprobata solicitarea comitetului judetean pentru situatii de urgenta Ialomita, de a ridica carantina pentru Tandarei. Stiu ca nu a fost usor, ca ati rabdat, ca ati depus eforturi. Trebuie sa ne bucuram ca multi romani sunt astazi printre noi, datorita dumneavoastra. Fiecare ati fost un erou, ca ati fost medici, ca ati fost in fortele de ordine si ati protejat cetatenii, fie ca ati suferit in zone de carantina sau ati stat in izolare, fie ca ati lucrat intr-o brutarie si ati framantat painea cea de toate zilele, sau ati condus un autobuz, sau ati trudit la locul de munca. Fiecare sunteti un erou.
  E pacat sa stricam ce am facut bun in doua luni. Eroi sunteti si dumneavoastra, bunicii si parintii, cei care ati explicat de ce trebuie sa stea acasa, sa se pazeasca, sa nu se bucure de soare, sa nu mearga in vacanta de 1 mai la mare, altii ati suferit nemergand la biserica.
  Acest virus nu ia pauza, nu se odihneste si nici nu intra in vacanta. Ma bazez in continuare pe dumneavoastra ca vom avea grija de sanatatea tuturor. Suntem ctitori la o pagina importanta din istoria Romaniei. Multumesc pentru efort, daruire si patriotism. Multa sanatate”., a punctat Vela.
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *