Alexandra, fiica lui Gigi Becali, a atras toate privirile cu noua ei “bijuterie”, un Bentley decapotabil de 300.000 de euro • Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali a răvășit Bucureștiul cu noua ei bijuterie pe patru roți, un Bentley Continental GT W12 First Edition Convertible de aproximativ 300.000 de euro.

  Însoțită de o prietenă, Alexandra Becali a fotografiată de Cancan.ro în zona Herăstrau. Se pare că blondina își dorea câteva preparate culinare, astfel că și-a încercat norocul la un renumit restaurant din zonă. Dar cum localul se pare că nu funcționează în regim ”take away”, fiica patronului de la FCSB a fost nevoită să se reorienteze. S-a urcat în mașină și a pornit spre centrul Capitalei.  Alexandra Becali are 24 de ani și pare să fie cea mai cochetă dintre fiicele lui Gigi Becali. Se îmbracă de fiecare dată în trend, conduce mașini impunătoare și este interesată de zona fashion.


  Alexandra Becali, după ce s-a scris că a fost părăsită pentru Miss Planet 2019

  Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, susţien că Mihnea Grigoriu nu i-a fost niciodată iubit, ci doar prieten. Reacţia vine după ce presa mondenă a scris că tânărul ar fi părăsit-o pentru fotomodelul Denisa Hodişan.


  “Am de făcut câteva precizări cu privire la ştirile apărute în presa mondenă, în care se scrie că de câteva săptămâni eu şi familia mea am trece printr-o dramă. Eu şi Mihnea Grigoriu ne cunoaştem încă din copilărie şi niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât relaţie de prietenie, fapt pe care de altfel el însuşi îl poate confirma.
  Având în vedere educaţia pe care am primit-o de la părinţii mei şi discreţia care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect şi am speranţa că jurnaliştii care încă îşi mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie ştiri vădit mincinoase cu privire la viaţa mea şi a familiei mele.

  Este totuşi păcat că momentele fericite prin care trecem să fie umbrite de asemenea neadevăruri”, a scris Alexandra Becali.  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *