Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Copil din Botoșani, în lacrimi după ce a rămas fără adidași într-un incendiu care a distrus casa familiei • Un copil în vârstă de șapte ani a început să plângă după ce a rămas fără adidașii noi cu care urma să meargă pentru prima dată la școală într-un incendiu devastator care a distrus casa familiei, în Popeni, Botoșani.

  Gabriel a izbucnit în lacrimi, ieri după-amiază, când s-a întors cu părinții săi de la stâna la care aceștia lucrează, și a văzut că locuința lor era cuprinsă de flăcări.  Vecinii din satul Popeni, comuna Brăești (Botoșani) au sunat la numărul de urgență 112, însă pompierii sosiți la fața locului nu au mai putut salva mare lucru din casă pentru că aceasta era construită în mare parte din… nuiele.

  Toate lucrurile familiei lui Gabriel s-au făcut scrum, inclusiv adidașii cei noi pe care acesta îi ținea pentru a merge la școală în toamnă.  Mai mult, copilul de șapte ani a plâns și când a aflat că în incendiu a fost distrusă și cădița de plastic cumpărată pentru surioara lui, ce urmează să vină pe lume în câteva luni.

  După ce casa le-a fost distrusă în incendiu,

  Gabriel și părinții săi s-au mutat la bunica din partea tatălui, acolo unde locuiau deja alte trei persoane, în numai două camere.

  O vecină a lansat un apel pe Facebook în speranța că oamenii îi vor ajuta pe oamenii muncitor care au rămas fără nimic după incendiul devastator.scrie antena3  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *