Alex Velea sterge pe jos cu Abi Talent. Nou scandal monstru. Ce promisiune face artistul • Alex Velea și Abi Talent se află în această perioadă în mijlocul unui scandal monstru.

  Velea l-a surprins pe tânărul trapper în urmă cu patru luni, când i-a dedicat un diss acestuia, intitulat „Sifon afon”. Replica lui Abi Talent s-a lăsat îndelung așteptată, până la momentul în care majoritatea fanilor credeau că aceasta nu va mai veni deloc.  Cu toate acestea, în urmă cu o săptămână, Abi Talent a publicat melodia „Câinele meu”, un diss extrem de dur la adresa lui Alex Velea. Melodia a depășit toate așteptările, poziționându-se confortabil pe prima poziție în topul celor mai ascultate melodii românești de pe Youtube. Astfel, în doar o săptămână, melodia lui Abi Talent a reușit să strângă peste 6,9 milioane vizualizări.


  La doar o zi distanță, Lino Golden a ieșit și el la rampă cu un diss adresat lui Abi Talent, intitulat „Abi$”. Și această melodie a urcat rapid în topuri, reușind să strângă în doar 6 zile peste 2.7 milioane de vizualizări.

  Chiar dacă scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent pare să placă fanilor, acesta provoacă și victime colaterale. Potrivit lui Alex Velea, Antonia este extrem de afectată de cuvintele dure pe care Abi Talent i le-a adresat, în melodia „Câinele meu”.
  În viață trebuie să ai bun simț și decență. Te mai cerți ba pe muzică, ba pe altele, dar nu te legi de familia omului. El s-a luat de familia mea, de nevastă, de copii, de tot ceea ce a putut. Antonia a suferit prea mult din acest motiv, deci nu am ce replică să dau unei asemenea persoane, educația vorbește de la sine, exclamă Alex Velea.
  De asemenea, artistul pare să îi transmită și un mesaj indirect lui Abi Talent, concluzionând simplu: „Am alte lucruri mai importante de făcut. Fiecare pasăre moare pe limba ei”, a transmis Alex Velea, pentru Impact.ro, semn că artistul nu are de gând să îi mai răspundă mai tânărului său rival.
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *