Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Irinel Columbeanu a rămas fără palatul de la Izvorani! Suma spectaculoasă pentru care vila va fi scoasă la licitație • Veștile despre situația financiară tot mai precară a lui Irinel Columbeanu, cunoscut până nu demult ca milionarul de la Izvorani, continuă să curgă… Acesta a rămas recent și fără faimoasa lui vilă, scoasă acum de bancă la licitație pentru o sumă colosală.  Vestea că fostul milionar din Izvorani e în pragul colapsului financiar și a fost nevoit să se mute cu chirie înr-un apartmenat din Colentina este acum urmată de una și mai tristă – vila sa de la Izvorani, unde cu ani în urmă, se filma reality show-ul ai cărui protagoniști erau el și Monica, va fi scoasă la licitație de către bancă, deoarece acesta se află în imposibilitatea de a-și plăti datoriile.

  Nu și-a onorat ratele către bancă!


  Banca la care milionarul a făcut în trecut un împrumut de 5,5 milioane de euro l-a executat silit pe Irinel Columbeanu, deoarece acesta nu a mai reușit să-și plătească ratele, așadar omul de afaceri a rămas fără cea mai valoroasă posesie imobiliară. Potrivit playtech.ro, vila de lux din Izvorani a fostului milionar este acum scoasă la licitație pentru suma de 750.000 de euro.
  De la proprietar de vilă de lux la chiriaș în Colentina!

  Pentru Irinel Columbeanu trecerea de la viața de lux la cea de chiriaș nu a fost ușoară, dar inițial omul de afaceri s-a mutat cu chirie în centrul rezidențial Cosmopolis.
  „Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, declara, la vremea respectivă, un vecin de-a lui Columbeanu.
  Ulterior, însă, Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului. Datoriile l-au împins să se mute din Cosmopolis, unde stătea din luna septembrie a anului trecut, într-un apartament din Colentina, și să conducă o mașină la mâna a doua. Iar lovitura dată de bancă vine acum să-i pună capac omului de afaceri, care în urmă cu 14 ani avea o avere estimată la 70 de milioane de euro…

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *