S-AU REDESCHIS TERASELE! CE S-A ÎNTÂMPLAT NOAPTEA TRECUTĂ ÎN CENTRUL VECHI AL BUCUREȘTIULUI • Cu sufletul la gură au așteptat românii măsurile de relaxare, între care și redeschiderea teraselor. S-a întâmplat duminică spre luni, la ora 00:00, iar petrecăreții au dat năvală chiar atunci. Ce s-a întâmplat în Centrul Vechi al Bucureștiului? Avem imaginile!  Autoritățile anunțaseră, oficial, vinerea trecută că terasele și plajele se vor redeschide începând cu 1 iunie, chiar de Ziua Copilului. „Am convocat a doua şedinţă de Guvern din această săptămână cu câteva obiective clare. Odată cu intrarea în starea de alertă, am prevăzut un plan de relaxare gradual, treptat, care să permită ridicarea restricțiilor pas cu pas în diferite domenii”, anunța premierul Orban săptămâna trecută.


  Iar România a intrat, la miezul nopții, în a doua etapă de relaxare. Terasele din Centrul Vechi al Capitalei au dat semnalul! Patronii de restaurante au amenajat totul ca la carte, conform regulilor ransmise de aautorități. Fotoreporterul agenției Inquam Photos a imortalizat ”viața de noapte”, după mai bine de două luni în care a fost ”interzisă”.
  S-au redeschis terasele în Centrul Vechi al Bucureștiului. Măsurile de relaxare de la 1 iunie
  Iată care sunt principalele măsuri de relaxare care vor intra în vigoare de luni, 1 iunie: Vom putea ieşi din localitate fără declaraţie pe proprie răspundere. Deplasările între localităţi se vor face fără să mai fie necesară justificarea motivului călătoriei, adică fără declarație pe proprie răspundere, așa cum s-a întâmplat pe perioada izolării și a perioadei immediate, de două săptămâni.
  Se redeschid terasele în aer liber, însă sunt impuse câteva condiții: distanţa minimă de doi metri între mese. Iar la o masa vor putea sta maximum patru persoane.

  La tersase se va merge pe bază de rezervare. Va fi interzis transferul meniurilor sau al solnițelor de la o masă la alta, precum și consumarea produselor în picioare. Personalul care servește va purta, obligatoriu, măști de protecție și mănuși.
  Și plajele s-au redeschis
  În cazul plajelor care s-au redeschis de la 1 iunie, fiecare persoană va avea nevoie de un şezlong. Dar premierul Ludovic Orban a anunţat că regulile vor fi corectate, astfel încât oamenii să aibă acces şi cu un prosop, pe nisip.

  Și aici se merge pe criterial rezervării, fie online, fie telefonic. Șezlongurile vor fi așezate la o distanță de doi metri unul față de celălalt, iar turiștii vor avea culoare unidirecționale pentru deplasare. Servirea produselor neambalate vor fi evitate.

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *