Bănel Nicoliţă, aproape de FALIMENT. Ce a ajuns să facă acum fostul fotbalist pentru BANI • Bănel Nicoliță trece printr-o perioadă neagră a vieţii sale. Fostul preferat al lui Gigi Becali a cam ajuns la fundul sacului, după ce mai multe afaceri nu au mers aşa cum se aştepta.

  Bănel Nicoliță și-a deschis o grădiniță particulară în Capitală, dar și o sală de fitness, în 2016. Doi ani mai târziu, a investit în echipa de fotbal din Făurei, pe care a și reușit să o promoveze în Liga 3. În luna decembrie a anului trecut, “Jardel” a declarat că a suspendat toate contractele fotbaliștilor săi și nu va mai investi în echipă pentru că nu mai poate susține singur cheltuielile de aproape 30.000 euro pe lună.  “Sunt puţine de spus în acest moment. Îmi pare rău pentru băieţi şi pentru spectatori, dar vreau să se ştie nu mai puteam continua aşa, pe banii mei, fără niciun alt sprijin. Am dat drumul tuturor jucătorilor, pentru că era normal să le spun că eu nu mai sunt investitor la această echipă şi să le dau şansa sa-şi găsească noi contracte acum, în intersezon”, mărturisea fostul fotbalist la începutul acestui an!”, a spus Bănel Nicoliță.


  Nici celelalte afaceri n-au mers tocmai bine. Sala de fitness a trebuit să îl închidă după ce și-a dat seama că nu mai trec pragul atât de mulți clienți. În ceea ce privește grădinița, aceasta este singura care mai este deschisă, fiind ținută cu greu pe linia de plutire de către soția sa.
  Am numerele de cont, semnătura lui, banii sunt depuşi pe numele lui în 1981”, declara jurnalistul, potrivit playtech.ro.

  În anul 1989, țara noastră avea o rezervă națională de 2,7 miliarde de dolari. Potrivit lui Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, o parte din datoria externă a României fusese plătită de Ceaușescu prin vânzarea unei cantități de aur.  De ce a fost urmărit de jandarmi Ioan Csapai

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *