Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Caz tulburător în Vaslui! Se pregăteau de înmormântare, dar, când au intrat în biserică şi au văzut sicriul, oamenii au înlemnit • Un caz tulburător s-a petrecut în Vaslui, acolo unde oamenii se pregăteau de înmormântare. Dar, odată ajunşi la biserică, au avut parte de o reală surpriză.

  Cadavrul unei femei dintr-o comună din judeţul Vaslui a fost furat de rude chiar înainte de înmormântare, conform observator.tv.  Trupul neînsufleţit al femeii din comuna vasluiană Muntenii de Jos nu se mai afla la biserică, atunci când oamenii au venit să participe la înmormântare. Cadavrul a fost luat din biserică înainte de slujba de înmormântare, de reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală, deoarece rudele au suspectat că aceasta ar fi fost omorâtă, conform sursei citate. Sora femeii moarte a suspectat că aceasta a murit fiind omorâtă în bătaie chiar de soţul ei.


  ‘Cadavrul a fost ridicat în vederea efectuării necropsiei, în urma unei plângeri depuse de aparţinătorii femeii, care nu au crezut că decesul a survenit din cauze naturale şi au considerat că femeia ar fi fost omorâtă. În urma investigaţiilor medico-legale, plângerea nu s-a confirmat, cazul urmând să fie clasat’, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

  Cadavrul femeii va fi ridicat mâine de a Serviciul de Medicină Legală, iar slujba de înmormântare s-a amânat şi va avea loc tot mâine.


  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *