Dosar penal pentru Margherita. Clejanii sunt la pământ. Bătaia ilegală a ajuns la TV • Se pare că Margherita de la Clejani nu mai știe cum să se ferească de probleme, întrucât pe numele acesteia a fost deschis un dosar penal, ce nu are legătura cu accidentul cauzat de ea.

  Vedeta s-a ales cu un nou dosar penal după ce mai multe imagini revoltătoare în care ea este protagonista au ajuns în televiziune.

  După tot scandalul ce urmat după accidentul provocat de vedetă, lumea ar fi crezut că Margherita nu va mai intra în necaz pentru o bună perioadă de timp, dar se pare că nu s-a întâmplat așa. Lăsând în urmă acuzațiile conform cărora ar fi consumat substanțe interzise înainte să lovească o altă mașină în trafic, Margherita nu a putut sta departe de probleme.  Cântăreața s-a ales cu dosar penal după ce la Tv au ajuns unele imagini în care animalul ei de companie este bătut, lucru ce nu este tolerat de legile din România.

  Pentru că o imagine face cât 1.000 de cuvinte, consilierului general din Primăria Capitalei i-a fost de ajuns să vadă „dovezile” apărute în mediul online pentru a depune o plângere ce vizează modul în care a fost tratată maimuța Margheritei de la Clejani. Iar în acest caz polițiștii au deschis un dosar penal.


  „În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj’, a declarat Tudor Ionescu.
  Este arhicunoscut faptul că Margherita preferă lucrurile fine și ieșite din comun cu care se poate afișa în public pentru a atrage atenția. Este și cazul noului ei animal de companie, o maimuțică denumită Lio. Ceea ce nu știe lumea este că maimuțica nu îi aparține fiice Clejanilor, ci ar fi, de fapt, a unui prieten ce nu locuiește în țară.

  „Maimuța e a unui prieten din străinătate și mi-o aduce mie din când în când. Eu m-am atașat foarte tare de ea, datorită faptului că copilașii mei s-au făcut mari, nu-mi mai acordă atenție, iar Lio e ochii mei din cap.”, a spus Viorica din Clejani în cadrul unei emisiuni TV.  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *