Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Fetița credea că e o zi obișnuită, s-a întors liniștită și fericită de la școală, dar când a intrat în camera ei a auzit un sunet ciudat și a început să țipe. Uite ce făcuse mama ei cu puțin timp înainte • Totul s-a petrecut în SUA, unde o fetiță a primit ceea ce pare a fi cea mai frumoasă surpriză a vieții ei.

  Atât de afectată a fost de ceea ce a făcut mama ei, încât a început să plângă în hohote cu lacrimi de fericire pură!  Copila se întorcea liniștită de la școală și credea că va fi o zi obișnuită, dar când a intrat în camera ei, a auzit un sunet straniu, care mai apoi s-a dovedit a fi nimic altceva decțt mieunatul unei pisici.

  Pisica reprezenta cadoul pe care și-l dorise mereu, și pe care mama a fost de acord abia acum să i-l facă.


  Impresionată până la lacrimi, fetița a început să plângă atunci când a luat puiul în brațe și l-a mângâiat.

  Toată scena extrem de dramatică a fost filmată de către familia micuței. Filmulețul a impresionat mii de oameni din întreaga lume, și reprezintă, într-un fel, o lecție despre lucrurile mărunte și speciale pe care adulții nu mai sunt în stare să le aprecieze așa cum o fac copiii…


  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *