Culmea justiției! What’s Up, pus să lucreze în folosul comunității după ce și-a snopit în bătaie iubita în 2019. Abia acum s-a aflat • Încurcate mai sunt căile justiției din România! Cântărețul What’s Up a scăpat mult prea ieftin în opinia oricărui om cu minim bun simț și respect față de lege pentru bătaia pe care i-a aplicat-o în 2019 iubitei sale.

  What’s Up dezvăluie abia acum ce pedeapsă a primit pentru că și-a bătut iubita
  Toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat cu Marius Ivancea după acel episod, căci bărbatul zburda liber pe stradă, putând oricând, la furie, să lovească și alte femei, având în vedere că nu a fost primul episod în care cântărețul nu și-a putut controla nervii.  Acum, după un an, chiar Marius spune ce pedeapsă a primit pentru că și-a bătut iubita: a fost pus să muncească în folosul comunității.

  Inițial, acestuia i se solicitase 6 ani de închisoare cu suspendare, însă judecătorii au considerat că violența, în acest caz, poate fi pedepsită doar cu niște muncă neremunerată.


  „Tura trecută nu am putut să vin să vorbesc la TV, pentru că după ce mă certasem cu iubita, niște polițiști cu dorință de afirmare și au luat-o la fugă după mine. M-au dat jos de pe bicicletă, mi-au pus piciorul pe gât… N-am putut să vorbesc pentru că a fost o cercetare. Domnul procuror a scris acolo că am trei capete de ultraj”, a declarat artistul la TV, potrivit spynews.ro.


  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *