Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

EXCLUSIV. Cum a fost găsit, în realitate, Costin Mărculescu. „Au fost scene de groază!” • Polițiștii și pompierii care au intrat în garsoniera lui Costin Mărculescu au fost marcați de ceea ce au descoperit în baia actorului. Este vorba despre unele amănunte șocante care descriu dramatismul ultimelor clipe de viață ale vedetei.

  Era deja târziu, în noapte, când polițiștii Secției 12 au bătut la ușa garsonierei din sectorul 3, în care locuia Costin Mărculescu. Din spatele ușii se auzea lătratul câinelui și răzbătea un miros greu.  Siguri de faptul că Mărculescu este mort în casă, polițiștii au chemat pompierii care au spart ușa în prezența mai multor martori din rândul vecinilor.

  Cadavrul actorului zăcea în cada de baie, motiv pentru care au fost anunțați, imediat, specialiștii din cadrul Serviciului Omoruri, Biroul Morți Suspecte.


  Ce au găsit polițiștii în casa lui Costin Mărculescu

  Potrivit unor surse judiciare, poziția cadavrului descrie o ipoteză destul de clară în legătură cu ultimele momente de viață ale lui Costin Mărculescu.
  În urma cercetării la fața locului s-a ajuns la concluzia că actorul se pregătea să facă baie. A pus dopul la cadă și a dat drumul la apă caldă. Nici nu apucase să se dezbrace. Purta un tricou, pantaloni de trening și papuci.

  La un moment dat, acesta și-ar fi pierdut cunoștința și s-a prăbușit pe spate, astfel că a fost găsit cu fața în sus și picioarele în afara căzii de baie.
  Pe suprafața corpului nu existau urmele unei agresiuni, cu excepția unei leziuni la cap, cel mai probail produsă în urma căderii. „Au fost scene de groază acolo. Probabil că i s-a făcut rău de la aburi”, au spus, pentru Gândul.ro, surse din Poliție.

  Potrivit Poliției Capitalei, cadavrul a fost ridicat și dus la Institutul Național de Medicină Legală, pentru necropsie.

  Costin Mărculescu va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Reînvierea din Capitală.
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *